Workshop

Om onze vloot in topconditie te houden en stilstand voor de klant tot een minimum te beperken, beschikt NSE over een eigen atelier en depannagedienst.

Onze workshop is volledig uitgerust om naast onderhoudsopdrachten ook kleine herstellingen en complexere reparaties snel en professioneel uit te voeren. Ook in opdracht van collega-transporteurs. We hebben zelfs een volwaardige spuitcabine ter beschikking.

Een trekker klaarzetten voor de keuring? Ons team van ervaren techniekers controleert de staat van het voertuig grondig en voert de nodige (rem)testen uit. Zo geraakt de trekker vlot en zonder tijdverlies door de keuring.

Onze depannagedienst ten slotte staat 24/7 paraat om snel in te grijpen bij motorpech of lekke band. Binnen een straal van 300 kilometer komen onze mecaniciens ter plaatse om de trekker te herstellen zodat stilstand tot een minimum wordt beperkt.

Eigen werkplaats

Het atelier van NSE is volledig uitgerust voor snelle en efficiënte herstellingen van trekkers en opleggers. Schade aan een bumper? Een lekke band? Motorproblemen? Onze ervaren mecaniciens voeren elke reparatie vakkundig uit.

Onze werkplaats is voorzien om alle soorten trekkers en opleggers, ook van andere transporteurs, te onderhouden en te herstellen. We hebben zelfs een remmentestbank waarmee we trekkers kunnen klaarzetten voor keuring. Dat spaart al heel wat tijd uit ter plaatse.

Problemen met de boordcomputer? Ook dat lossen we op. We hebben alles in huis om car cubes te monteren, te demonteren en te herstellen, volgens de instructies van de fabrikant.

Omdat ons wagenpark snel vervangen wordt, zijn onze mecaniciens ook steeds mee met de nieuwste technieken en kennen ze de recentste modellen op hun duimpje. Bij de lancering van een nieuw type trekker krijgen ze daartoe altijd een opleiding van de constructeur.

Kortom, dankzij onze goede en deskundige onderhoudsfaciliteiten blijft onze vloot in perfecte conditie. Een extra garantie op een vlot en veilig transport!

Onderhoud, herstellingen & keuringen

In onze werkplaats onderhouden we niet alleen alle types van trekkers en opleggers, we doen ook grote en kleine herstellingen én zetten vrachtwagens klaar voor de keuring. Dat doen we voor ons eigen wagenpark en voor andere transporteurs.

Het atelier van NSE is uitgerust om elk type van schade aan trekkers en trailers te herstellen. We beschikken over een grote stock banden en hebben de meest courante wisselstukken in voorraad voor een snelle reparatie. Vooral MAN en DAF zijn goed vertegenwoordigd, maar ook andere merken kunnen in onze werkplaats terecht voor herstelling of onderhoud. Dankzij de uitstekende contacten met de grote constructeurs zijn alle stukken ook direct leverbaar. Stilstand wordt zo tot het minimum beperkt.

Klanten kunnen bij NSE een onderhoudscontract afsluiten. Op geregelde tijdstippen worden hun vrachtwagens dan in onze werkplaats nagekeken en onderworpen aan een onderhoudsbeurt. Een extra service die hen extra zekerheid biedt op een vlot en veilig transport.

Om geen tijd te verliezen in de keuring, worden al onze voertuigen of die van andere transportfirma’s op voorhand grondig geïnspecteerd en klaargezet voor keuring. Onze werkplaats heeft daartoe ook een remmentestbank. Hiermee kunnen onze mecaniciens de staat van de remmen accuraat meten en ze, indien nodig, vervangen. Op die manier geraakt elk voertuig probleemloos door de keuring en kan het meteen weer de baan op, zonder tijdverlies.

Carrosseriedienst met
professionele spuitcabine

Na het herstellen van de schade aan het koetswerk, zorgt onze carrosseriedienst voor de finishing touch. Daartoe beschikt het over een professionele spuitcabine.

Schade aan bumper, deur of dak? Onze ervaren carrosseriedienst herstelt in geen tijd alle schade aan het koetswerk van trekkers. Bovendien is onze carrosserieafdeling uitgerust met een professionele spuitcabine. Deze volwaardige unit is gebouwd conform alle veiligheids- en milieunormen (incl. gekeurde ontgassingsinstallatie).

In onze spuiterij werkt een team van speciaal opgeleid personeel. Zij beschikken over een uitgebreid gamma aan lakken en beheersen de juiste technieken om herstellingen tot in de kleinste details uit te voeren. Zo ziet elke trekker er na hun spuitwerk weer piekfijn uit!