Warehousing

NSE heeft de geschikte accommodatie en de ervaring om klanten alle mogelijke warehousingdiensten aan te bieden. Van cross-docking (overlading) en orderpicking tot short & long term storage (opslag).


Het hart van onze warehousingactiviteiten is het 2.200 m2 grote magazijn. Dat is uitstekend gelegen, op een makkelijk bereikbare locatie langs de belangrijkste invalsweg naar de haven van Zeebrugge. Het is uitgerust met 4 laad- en loskaaien en beschikt over een ruime parking. Kortom, alle faciliteiten zijn aanwezig voor een optimaal magazijnbeheer.


Met onze vloot van moderne heftrucks en onze knowhow kunnen we alle goederen behandelen. Onze specialisatie is het strippen en herpakken van deep sea ladingen naar klassieke transportmiddelen (en omgekeerd).


Door de goede ligging, vlak bij het douanekantoor GIP Zeebrugge (grensinspectiepost) kunnen we bovendien snel assistentie van de bevoegde instanties inroepen bij expertise van eventueel beschadigde goederen en de verwerking ervan.

Cross-Docking

NSE heeft een ruime ervaring in cross-docking. Het herpositioneren van overgeladen goederen in trailers en containers verloopt snel en efficiënt.

 

Met onze cross-docking services vormt NSE een volwaardig onderdeel van de supply chain van de klant. Onze ervaring en speciaal daartoe voorziene warehousingfaciliteiten garanderen een vlotte behandeling van alle gepalletiseerde goederen, met inbegrip van deep sea containers. De klant kan erop vertrouwen dat het overladen zonder tijdverlies gebeurt.

Order Picking

Goederen in het magazijn consolideren en orders herverdelen over diverse wagens/opleggers. Onze opgeleide heftruckchauffeurs leiden elke order picking opdracht feilloos in goede banen.

Order picking is een van de belangrijkste activiteiten in onze magazijnen. De opgeslagen goederen worden met moderne heftrucks volgens vaste procedures overgeladen in trailers en/of containers. De chauffeurs die de heftrucks bedienen beschikken over de nodige attesten en nemen alle geldende veiligheidsregels in acht. Alle bewegingen in ons magazijn worden trouwens op de voet – conform de privacywetgeving – gevolgd met een CCTV videosysteem. Bovendien controleren een interne en externe preventieadviseur op regelmatige basis of het hele order picking proces professioneel verloopt.

Short & Long-Term Storage

Goederen tijdelijk opslaan? In ons magazijn van 2.200 m2 kunnen klanten voor een korte of langere periode alle soorten cargo veilig en in de beste omstandigheden stockeren.

 

De opslagplaats van NSE in de haven van Zeebrugge biedt alle ruimte en faciliteiten voor de stockage van goederen. De afgesloten locatie is optimaal beveiligd met CCTV camera’s en uitgerust met een performant alarmsysteem. De medewerkers zijn professioneel opgeleid om elke short en long-term opdracht in goede banen te leiden.