Sterktes

NSE is een ervaren transportonderneming die kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit hoog in het vaandel voert. Met ons totaalaanbod van transport- en logistieke diensten kunnen we op elke vraag van de klant een gepast antwoord bieden.

Eigen werkplaats en spuitcabine

NSE heeft een eigen atelier dat volledig uitgerust is voor snelle en efficiënte herstellingen van trekkers en opleggers. Schade aan een bumper? Een lekke band? Motorproblemen? Onze ervaren mecaniciens voeren elke reparatie vakkundig uit. We hebben daartoe ook een professionele spuitcabine die voldoet aan de hoge eisen op vlak van kwaliteiten en milieu.

Modern tankstation

Sinds 2008 beschikt NSE over een eigen tankstation dat deel uitmaakt van het internationale IDS-netwerk. Het terrein en de installaties zijn speciaal aangepast voor het tanken van trucks. Een elektronisch cameragestuurd systeem en een revolutionaire automatische tankopname zorgen ervoor dat de voorraden telkens optimaal worden aangevuld.

Flexibiliteit en knowhow

NSE staat voor kwaliteit en knowhow. Die stevige reputatie hebben we te danken aan onze voortdurende investeringen in innovatie. De grote capaciteit van het wagenpark, de vlotte bereikbaarheid van onze terreinen in de haven en de integratie van state-of-the-art communicatiesystemen verzekeren de klant van een optimale service, ongeacht de opdracht.

Aandacht voor duurzame logistiek

Onze chauffeurs zijn opgeleid om klanten een economisch en ecologisch verantwoord transport te garanderen. Ze hebben daartoe de nieuwste trucks ter beschikking en worden via geïndividualiseerde rapportages constant ingelicht over hun persoonlijk verbruik. Zo houden we het kostenplaatje voor het milieu én de klant perfect onder controle.

Verkoop / verhuur materieel

Naast de verhuur van trucks en trailers, biedt NSE al zijn rollend materieel aan voor verkoop. De continue aankoop en snelle doorverkoop houdt ons wagenpark up-to-date en biedt klanten de kans om bijna-nieuwe en perfect onderhouden wagens aan te kopen tegen scherpe prijzen. Bekijk het aanbod online.