Transport

Short sea transporten. Containervervoer voor diepzeerederijen. Nationale en internationale transporten. Distributie van goederen. NSE verzorgt ál uw transporten.

Lees meer »

Workshop

NSE beschikt over een eigen garage en atelier voor het onderhoud van het eigen wagenpark en dat van derden. Een extra garantie voor een optimaal vervoer van uw vracht.

Lees meer »

Warehousing

NSE heeft de juiste accommodatie voor alle mogelijke warehousingdiensten: van tussentijdse opslag en cross-docking tot order picking en herverpakking van goederen.

Lees meer »

Renting

Een trekker of trailer huren? Tijdelijk een huifwagen, container of oplegger nodig? Bij NSE vindt u een ruim aanbod aan vervoersmiddelen dat perfect wordt afgestemd op uw behoeften.

Lees meer »

Over NSE

North Sea Express (NSE) is een dynamisch transportbedrijf, gespecialiseerd in nationale en internationale transporten over de weg. Daarnaast bieden we klanten een ruime waaier aan logistieke diensten en een distributieservice. Opgericht in 1987 werken we sinds 1990 vanuit de haven van Zeebrugge, een van de belangrijkste Europese zeehavens voor het behandelen van goederen.

Ontdek onze troeven

Eigen werkplaats en spuitcabine

Modern tankstation

Flexibiliteit en knowhow

Aandacht voor duurzame logistiek

Verkoop / verhuur materieel